TIBEAU IN JEANS


Door: Frederique

Kleding moet lekker zitten en vooral voor baby’s. Wij volwassenen (en dan met name de dames) dragen wel eens kleding of schoenen welke er fashionable uitzien maar alles behalve lekker zitten. Neem nou die killer heels of die gebreide trui welke o-zo-lekker warm is maar je ondertussen alsmaar aan het krabben bent omdat hij zo kriebelt.

Voor Tibeau was ik al een tijdje op zoek naar een stoer basic broekje maar het wilde alsmaar niet lukken. Keer op keer kwam ik uit op een denimbroekje. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan was van jeans voor baby’s. Ik vind het qua uitstraling een vreemd gezicht (een kleintje met zo’n stugge stof om de beentjes) en bovendien zit dat voor geen meter bij zo’n ukkie. En dan heb ik het nog niet gehad over het aan en uittrekken van de jeans, wat een drama is dat! Totdat ik tijdens het shoppen tegen een denimbroekje van het merk Name-it aan liep. Het broekje heeft de uitstraling van een stoere jeans maar de stof is zacht en er zit stretch in. Ik was direct verkocht! Er zijn verschillende denim kleuren verkrijgbaar, ik heb gekozen voor een lichte wassing. Met dit broekje kun je eindeloos combineren. Tibeau draagt vandaag z’n jeans gecombineerd met een donkerblauw poloshirt van ZARA en schoentjes van DONSJE AMSTERDAM. Wat vinden jullie van een jeans voor kleintjes?

Klik hier om een broekje van Name it te shoppen

FullSizeRender4

FullSizeRender5

FullSizeRender1

FullSizeRender3

FullSizeRender

Shop de jeans in de webshop van name it

Wat vinden jullie van Tibeau’s outfitje?

Tags: , , ,