TIBEAU IN BLACK AND WHITE


Door: Frederique

Vorige week ik heb jullie al laten weten hoe ongelooflijke fan wij hier thuis zijn van het merk House of Jamie en deze week doe ik dat gewoon weer! Ditmaal niet over de accessoires maar over de kledinglijn van het merk en dan om precies te zijn over dit te gekke baggy broekje van de Bretoncollectie van House of Jamie.

De pants is van stretchstof en van binnen ultra zacht. (Jammer dat ze deze niet voor volwassenen hebben, ik zou er zelf ook wel zo eentje willen hebben!) House of Jamie selecteert altijd de fijnste en meest natuurlijke stoffen voor haar collectie. Hierdoor is het voor baby’s en kleine kids heerlijk draagbaar en duurzaam in gebruik.

 

Het broekje heeft een klassieke look maar zoals Tibeau het vandaag draagt met een basic oversized shirt is het hip en baggy. Ik ga altijd voor een outfit welke van top tot teen gestyled is en laat de kleuren terugkomen. Mag het van jou iets minder matchend zijn, kies dan voor een felgekleurd shirt of eentje met een drukke print om juist die stoere look wat meer power te geven. Wat vind jij van deze outfit?

Klik hier om meer leuks van House of Jamie te bekijken

FullSizeRender4

FullSizeRender (4)

FullSizeRender2

Klik hier om te shoppen bij House of Jamie

Wat vinden jullie van Tibeau z’n outfit?

Tags: , ,