PEPPER IN COOL ZWART


Door: Bonnie

Zwart. Een kleur waar volwassenen al snel naar grijpen in kleding. Het staat vrijwel iedereen mooi. Het kan iets heel stoer maken of juist chique. Feestkleding bestaat voor 80% uit zwart. Het meest simpele voorbeeld is de Little Black Dress. En hoewel iedereen er dus eigenlijk fan van is zijn de meningen over zwarte kinderkleding verdeeld. Toch zie je het steeds meer terug komen. En daar ben ik erg blij mee!

Niet meer altijd die schreeuwerige kleuren of dat simpele donkerblauw. Basic dingen maar ook meer uitgesproken items. Een mooi zwart vest dat overal bij past, een leuk zwart shirt met print of tekst of een stoere zwarte skinny. Items die Pepper allemaal in de kast heeft liggen en veel gedragen worden. Allemaal samen of om een outfit ’af’ te maken.

Vandaag heb ik gekozen voor een mooie skinny van Tumble ’N Dry gecombineerd met een simpel wit shirt, een zwart denim jasje van Scotch R’belle en witte sneakers van Adidas. En om het af te maken een stoere zwarte beanie. Ik ben blij met die monochroom trend!

Je shopt de Tumble ‘N Dry jeans hier met korting.

T&D#4

T&D#2

T&D#3

T&D#1

T&D#6

T&D#7

T&D#8

Klik hier om de Tumble ‘N Dry jeans (met korting) te shoppen!

 

Ziet Pepper er niet onwijs hip uit?

Tags: , , ,