TUMBLE ‘N DRY | OUTFIT PEPPER


Door: Bonnie

Er zijn van die items die gewoon niet in je kast mogen ontbreken. Een mooi simpel jurkje, een goeie jeans en voor de zomer een leuke denim short. En ok.. nog wel wat meer dingen maar laten we ons beperken tot de basics. Of het nou gaat om je eigen garderobe of die van je dochter. Ik heb zelf meerdere denim shorts in de kast liggen en zo ook Pepper.

Mijn favoriet dit seizoen is deze van Tumble ’n Dry. Een lichtblauwe denim met stoere stonewashed look. Een baggy modelletje met leuke gerafelde pijpjes en de zakjes achter.. tja.. die doen het hem toch ook wel. Volgens mij heb ik al eens eerder gezegd dat ik een enorme criticus ben wat betreft ’kontzakken’. Wat gaan veel merken hiermee de mist in. En wat zijn deze bij dit broekje leuk.

Vandaag heb ik het shortje gecombineerd met een prachtig bloesje van Le Carrousel Paris en schoentjes van een all time favoriet merkje van me, Anniel. Een stoer broekje maar op deze manier met een klassiek randje. En op zo veel manieren te combineren. Stoer of lief. Pick your side.

Klik op deze link om bij Tumble ‘N Dry te shoppen

#TUMBLE#2

#TUMBLE#5

#TUMBLE#3

#TUMBLE#4

#TUMBLE#7

#TUMBLE#1

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Wat vind jij van de outfit van Pepper?

Tags: ,