EMILIE IN BILLIEBLUSH


Door: Jasmine

M’n kleine meisje is natuurlijk mijn prinsesje, maar haar echt als een prinsesje kleden doe ik niet. Toch komen er tegenwoordig steeds meer zoete kledingstukken bij de rest van haar collectie.

Zo ook recentelijk een lieve longsleeve van het merk Billieblush. Dit Franse merk staat bekend om hun echte meisjes kleding, dus veel mooie rokjes, glittertjes en strikjes. Wij hebben het witte shirt met een grappig gezichtje met glitters, pailletten en een roze strikje. Geweldig toch?

Als Emilie dit aan heeft en me aankijkt met haar grote bruine puppy-ogen, dan smelt ik en wil ik haar overladen met kusjes, zo zoet! Zo’n fijne basic die zowel alleen, als in combi met een vest leuk staat. Verder is het shirtje van heerlijk zachte kwaliteit en kun je het zowel stoer als girly combineren.

Het leukste vind ik de glimmers op het shirt. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij van een beetje sparkle op een dag?

Shop het Billieblush shirtje in deze webshop

IMG_3049

IMG_3038

IMG_3046

IMG_3198

IMG_3161

Klik hier om het Billieblush shirt te shoppen!

Ziet ze er niet onwijs schattig en lief uit?

Tags: