PERSOONLIJKE COLUMN: TIJD VOOR EEN FEESTJE

Tadaaaaa! Met trots presenteer ik jullie het (eerste) resultaat van onze Feest shoot! Via social media hadden velen van jullie al een idee hoe ons feestje eruit zag. Maar nu dan eindelijk ‘het echte werk’ op Kindermodeblog. En het zijn inderdaad echte feestweken. Niet alleen voor mij, maar ook voor jullie. De kerstdagen staan voor de deur en de vakantie is vandaag begonnen. Natuurlijk gaan jullie kids en de mijne in de kerstvakantie leuke (en actieve) dingen doen, maar er wordt ook lekker geluierd. Trek die chilloutfitjes maar uit de kast en hou je pyjama extra lang aan. Het kan en mag allemaal. Maar tijdens de kerstdagen pakken we uit toch? Want wanneer je je mooi en feestelijk aankleed, ga je je ook zo voelen. Ik tenminste wel 😉

Gisteren had Doutzen haar allereerste kerstdiner op school. Ze was zich er al dagen op aan het verheugen en ze was van plan om haar verjaardagsjurk aan te trekken. Blijkbaar had ze zich bedacht, want ze kwam s’middags naar me toe en vroeg: Mam, zou ik voor het kerstdiner op school een mooie jurk van Kindermodeblog mogen lenen? De manier waarop ze het vroeg, zó schattig. Hoewel ze normaal altijd zelf bepaalt wat ze aantrekt, voelde het nu toch ook wel speciaal dat ik haar mocht aankleden. Het werd een mooie roze pailletten jurk van Name it gecombineerd met een sterren maillot van Funky legs en knalroze schoenen van Petit Puk. Als opvallende accessoire droeg ze een super feestelijke diadeem. Ze zag er echt superleuk en schattig uit. Al deze items zul je ook voorbij zien komen in de ‘feest shoot blogs’. En ja, hier spreekt ook gewoon een hele trotse mama!

En ik heb nog een heel leuk nieuwtje….! Na vier jaar keihard werken – voornamelijk vanuit huis – heb ik deze week de sleutels gekregen van mijn nieuwe kantoor. Kleine meisjes worden groot, Kindermodeblog gaat het huis uit! Voor mij persoonlijk een bijzonder en heel feestelijk moment. Ik heb vanaf het begin af aan al een bepaalde droom gehad en deze komt steeds dichterbij…! Hierover zal ik binnenkort nog wel eens vertellen. Maar nú wil ik jullie gewoon gaan verblijden met deze feestelijke foto’s en feest kinderkleding!! ENJOY! Ik hoop dat jullie geïnspireerd raken en er vrolijk van worden. Laten jullie even weten of dit gelukt is? Facebook reacties worden door mij erg gewaardeerd. 🙂

De komende week zullen we sommige outfits nog wat uitgebreider gaan posten én er komen nog outfits voorbij die je nu niet ziet. Blijf dus af en toe even gluren op Kindermodeblog 😉

En laten jullie mij ook weten wat jullie kids gaan aantrekken tijdens de feestdagen?

XXFREDERIEKE

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-14

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-65

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-68

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-80

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-41

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-73

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-47

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-57

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-13

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-81

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-83

LQ - Kindermodeblog editorial fotoshoot feest door Nienke van Denderen Fotografie-75

 

Boet: Vest Zara, Jeans Zara

Mijs: Blouse Nono , Rok Nono , Vest Scotch R’Belle

Sem: Jeans H&M, Blouse molo

Indy: Blouse Zara, Rokje Zara, Maillot Funky Legs

Aislynn: Jurk Molo, Maillot Funky Legs

Foto’s door Nienke van Denderen
Extra dank aan Kixx Online, H&M, Zara, LittleWannahaves, Polarn O Pyret.
Ylvie, Anita, de modelletjes en hun mama’s

Tags: