SHOP TIP: WARME EDDIE PEN WINTERJAS MET KORTING


Leuke jassen, je kan er niet genoeg van hebben….. en zeker niet als ze ook nog eens heerlijk warm zijn. In de webshop van Little One vind je de jassen van Eddie Pen. Deze zullen jouw kindje hartstikke warm houden en ze zien er ook nog eens onwijs hip uit! Het Italiaanse merk staat voor kwaliteit, met een origineel design. Alleen maar pluspunten dus! De jassen zijn één voor één top items die heerlijk warm zijn door de donzen voering. Je kunt de jassen herkennen aan het doorgestikte effect met een hippe capuchon met bontkraag die je er ook (heel handig!) af kunt halen. De Eddie Pen jassen zijn er in verschillende kleuren voor zowel jongens als meisjes. Dus voor ieder wat wils! Wil jij de leuke winterjassen van Eddie Pen shoppen? Ga dan snel naar de webshop van Little One. Enne….. een leuk tipje de webshop heeft nu 30% korting op alle winterjassen. Shoppen maar!

Shop hier de hippe winterjassen van Eddie Pen.

eddiepen2g0928034st-4587_1 eddiepen3g1008577st-3832_1 eddiepen2g0758812st-4829_1 eddiepen3g1138577st-3833_1

Wat vinden jullie van Eddie Pen?

Klik hier om de winterjassen te shoppen bij Little One!

 

Tags: , ,