PERSOONLIJKE NOOT VAN FREDERIEKE

foto 2 (5)-001Hallo allemaal! Liggen de kids lekker in bed? Schoentjes gezet? Hier nu even rust in huis. Ik ga d’r even lekker voor zitten, want ik vind het wel weer eens tijd geworden om jullie persoonlijk te updaten. Sorry dat er de laatste tijd zo weinig blogs online gingen waarin ik even vertelde waar ik allemaal mee bezig ben, maar ik merkte gewoon dat ik er niet aan toe kwam. Andere zaken gingen even voor. Het runnen van de websites Kindermodeblog, MamaGlossy √©n mijn Ruiljekleertjes App is geen kattepis ūüėČ Maar nu zit ik er klaar voor en zal ik jullie eens even¬†een beetje updaten!

De meesten die Kindermodeblog intensief volgen weten dat we elke week een fotoshoot organiseren. Hier schieten we bijna alle foto’s voor onze dagelijkse blogs en outfit inspiratie. De wekelijkse fotoshoot is altijd best wel een dingetje. Om eerlijk te zijn, het is echt keihard werken. We maken tussen de 10 en 20 verschillende outfits, en er komen dan allemaal verschillende kindjes langs met hun mama’s, oma’s en heel soms ook papa’s, om op de foto te gaan voor Kindermodeblog. Als ik kindjes vaker heb gezien en aangekleed¬†kan ik aardig inschatten wat wel en niet past, maar met nieuwe kindjes is het altijd even spannend of de kleding wel of niet zal passen. En wat het soms onzeker maakt, hebben de kids er wel zin in? Zeker met eigenwijze dreumessen is dat soms best wel even spannend. Meestal komt dit wel goed hoor. Inmiddels hebben we een aardige trukendoos ontwikkeld. En als we het √©cht even niet meer weten, is daar de¬†redder in nood, onze grabbelton ūüėČ

Maar goed, die fotoshoot dus. Als ik de kinderen mooi aangekleed zie in onze setjes en zij zich er lekker in voelen, dan word ik enorm blij! Ik kan daar zo van genieten! En dat blije gevoel¬†doe ik dan nog eens dunnetjes over als ik de foto’s binnenkrijg van mijn fotograaf Nienke. Wauw! Wat maakt ze toch mooie foto’s. Elke keer weer! En ook¬†andere meiden uit het team van Kindermodeblog, o.a. Anita en Ylvie die elke week helpen bij de shoots, doen geweldig werk!

Vandaag hebben we eens echt flink uitgepakt tijdens de fotoshoot. Omdat de feestdagen eraan komen en omdat we gewoon zo blij zijn dat Kindermodeblog al bijna 4 jaar in de lucht is! We bloggen nog elke dag met veel plezier & we zijn heel erg blij met jullie als trouwe volgers! Na wat opstart stress vandaag -er waren helaas zieke kinderen, maar dankzij¬†social media, onze redder in nood – konden we toch nog feestvieren op de set van Kindermodeblog! En alle kids deden het super, wat een feestje ūüôā ūüôā

Geniet alvast van dit super vrolijke voorproefje.¬†Wordt binnenkort vervolgd op Kindermodeblog…..

Vastleggen-in-volledig-scherm-12-8-2013-134231

Ps… Houd woensdagavond 17 december vrij als je het leuk vindt om kleertjes te ruilen in Utrecht met mij en andere moeders. Snel meer info hierover!

foto (9)

foto (4)

 

Heb je een opmerking of vraag? Stuur gerust een mailtje naar frederieke@kindermodeblog.nl

Volg je Kindermodeblog al op Instagram?

Tags: , , ,