KINDERBROEKEN VAN OTTO


Na de blogs over rokjes en leggings van de webshop Otto is het nu tijd voor de kinderbroeken, want leuke broeken, je kan er niet genoeg hebben! Vandaag hebben we wat broekjes voor meisjes geshopt. Broeken kunnen altijd, met een stoere sweater, met een mooie blouse of gewoon een simpel t-shirt bijvoorbeeld. In de leuke webshop Otto vonden wij een paar pracht exemplaren (al zeggen we het zelf!) We hebben vandaag de vijf leukste broeken voor jullie op een rijtje gezet. Maar de andere kinderbroeken van Otto zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken, dus vergeet deze ook zeker niet. We vonden als eerste een super leuke spijkerbroek, niet alleen leuk voor in de zomer maar de broek kan ook makkelijk in de winter met een mooie crème kleurige trui! Hartstikke gaaf! Wat ook helemaal hip is deze winter zijn broeken met een motiefje, zoals deze bloemetjes broek, heel erg mooi op een schattig bloesje en lieve ballerina’s eronder! Naast een bloemen broek vonden we ook nog een te gekke harembroek met een cool printje, deze maakt een saaie look helemaal hip! Ben je op zoek naar broeken in een donkere kleur? Ook die verkopen ze bij Otto! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke donker blauwe broek met rode stippen, leuk te combineren met een gestreept shirtje voor een echte marine look. We spotten bij Otto ook een stoere zwart wit broek die je kunt combineren met een tof shirt en een leren jasje voor echte rock girls! Wat vind jij van de broeken die we speciaal voor jou bij Otto hebben uitgekozen? Welk nummer zou jij kiezen? 1, 2 of 5? Je shopt alle kinderbroeken in de webshop van Otto.

Klik hier om de mooie kinderbroeken van Otto te shoppen

otto broeken

Welke broek vind jij het aller leukste?

Shop de broeken hier bij Otto!

Tags: