LIEVE ROKJES VAN OTTO


Over de webshop Otto hebben we al vaker geschreven, maar we raken niet uitgekeken op deze webshop. De collectie is zeer uitgebreid, en blijft elke keer weer vernieuwen. Zo zie je elke keer weer wat nieuws! En je gaat natuurlijk niet alleen voor de leukste kinderkleding naar Otto, maar ook voor leuke woonspullen, dames kleding, heren kleding, elektrische apparaten en sportspullen. Maar goed, we gaan het nu natuurlijk alleen over leuke kinderkleding hebben. Otto heeft een zeer toegankelijke en uitgebreide kinderkleding collectie en naast dat ze bijvoorbeeld hele leuke leggings en stoere winterjassen hebben, zijn de rokjes ook hartstikke hip. Rokjes kunnen namelijk altijd, of je ze nu met een dikke mallot draagt in de winter of met blote benen in de zomer, een rokje is altijd goed!

Speciaal voor jullie hebben wij de allerleukste rokjes van Otto op een rijtje gezet. Een rokje is een alledaags item wat je eindeloos kunt combineren, en wat bij alle weersomstandigheden uit de kast kan worden getrokken. Leuke maillot of legging erbij en je meisje ziet er meteen leuk gekleed uit. Een rokje is meer gekleed en heeft net even een wat meer fashionable uitstraling dan een gewone broek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer rokje met ruitjes? Helemaal leuk met een coole sweater en stevige boots. Of het lieve rokje met bloemmotief? Voor de feestdagen (je kan niet vroeg genoeg beginnen met shoppen!) vinden wij het zilveren glitter rokje een uitstekend item, combineer hem dan bijvoorbeeld met mooie ballerina’s en een hip shirt. Maar het rokje is ook erg leuk met stoere sneakers, zo kan je dochtertje hem ook makkelijk naar school aan. Wij worden helemaal blij van de leuke rokjes die je eindeloos kunt combineren. Draagt jouw dochter ook rokjes? Welke is jouw favoriet?
Schermafbeelding 2014-10-09 om 19.43.39 Schermafbeelding 2014-10-09 om 19.43.54 Schermafbeelding 2014-10-09 om 19.44.08 Schermafbeelding 2014-10-09 om 19.44.38 Schermafbeelding 2014-10-09 om 19.44.55

Wat vinden jullie van de hippe rokjes?

Tags:

Plaats een reactie