BIJ OTTO VIND JE DIE LEUKE KINDERPYJAMA


Fijn! Het is niet alleen de tijd voor de open haard (als je die hebt) en warme chocomel. Het is ook de tijd van met een dekentje op de bank met je favoriete pyjama aan. Of natuurlijk op zondag lekker lang in je pyjama rond hangen en en een beetje rommelen in huis. Er zijn echt wel voordelen aan de donkere wintertijd. En wat het nog leuker maakt is dat je dan natuurlijk een leuke nieuwe Pyjama mag gaan shoppen. Want in december heb je redenen genoeg om ook nog op zoek te gaan naar leuke cadeautjes. Een mooie bijkomstigheid is, is dat je een die nieuwe pyjama online kan shoppen allemaal verzameld op één site. We hebben even rondgekeken en toen kwamen we al snel op de site van Otto terecht. Of je nou op zoek bent naar een leuke pyjama voor je grote kinderen (ze gaan namelijk tot maat 182) of een schattige voor je peuter van drie met paardenopdruk, het is de moeite waard om zelf even te kijken. Er zijn hele leuke jumpsuits; lekker één pak met een rits waar je helemaal in kan verdwijnen of een legging met een soepel t-shirt maar ook Pyjama’s met ruitjes broek en shirt met lange mouwen. Voor ieder wat wils dus. Het winkelen voor een pyjama moet niet zo ingewikkeld zijn. Er zijn in de vele leuke kinderkleding winkels in de stad of in het dorp maar weinig zaken waar je echt terecht kunt voor een pyjama. Of ze hebben weinig keuze of het is net niet wat je zoekt. Dus waarom veel moeite doen als het makkelijk kan. Wij hebben er wel al een aantal gespot waar we in willen liggen, hangen en relaxen. We zijn benieuwd welke Pyjama jullie straks als favoriet aanklikken en wellicht binnenkort op de deurmat valt.

Bekijk hier het hele assortiment kinderpyjama’s van OTTO

Screenshots2

 

Plaats een reactie