LEGGINGS VAN OTTO


Nu de herfst er toch echt aankomt en de tijd van blote benen en zomerse jurkjes  voorbij is, kunnen we opzoek naar stoere broeken en hippe leggings voor onze dochters. Leuke broeken en leggings voor meisjes zijn soms moeilijk te vinden. Je wilt niet dat je meisje in een broek loopt waar de halve school in loopt, ook al ontkom je er soms niet aan. Dat geldt ook voor leggings; een leuke originele legging is soms lastig te vinden. Maar bij de webshop Otto kun je gemakkelijk vanaf je bank een legging shoppen. Ze hebben bij Otto verschillende gave leggings met mooie prints, zoals een bloemmotief of een hip ruitje. Je kunt de leggings oneindig mixen en matchen, ze geven een saaie outfit net even wat extra’s en ze zijn natuurlijk heerlijk warm. Wat wil je dus nog meer? Wij zijn in ieder geval fan. Speciaal voor jullie hebben wij daarom de 5 leukste leggings van Otto voor je klaar gezet. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van de zwart wit gestreepte legging die makkelijk te combineren is met een warme trui en stoere boots? Of het schattige blauwe legginkje met sterrenprint helemaal hot op een lief jurkje? Als je een kijkje neemt bij de leggings van Otto, vergeet de broeken dan ook niet! Er zitten hele leuke tussen.
Welke legging of broek vinden jullie het aller leukste? Ze shopt alle broeken en leggings hier!

Otto legging zwart wit - kindermodeblog Otto sterren legging - kindermodeblog Otto ruit legging - kindermodeblog Otto zwarte legging - kindermodeblog Otto bloem legging - kindermodeblog

Je vindt de leggings en broeken hier

Plaats een reactie