TOOTSA MAC GINTY KIDS


Ik begin steeds meer van dit merk te houden! Van TootsaMacGinty! De twijfel achtige kleding stukken waarvan je je af kunt vragen? Kan dit wel voor een jongen? Of is het voor een meisje? Is het niet te jongensachtig? Heerlijk. Met dit merk is alles goed én goedgekeurd. Want TootsaMacGinty is UNISEX! Echt in elk kleding stuk zie ik wat leuks. Een vrolijke kleur, een toffe print, of een geintje. Ik word enorm blij en vrolijk van dit merk. Het is niet goedkoop, maar met een item van Tootsa ben je tenminste wél origineel. Je zult niet snel iemand anders in TootsaMacGinty betrappen. Vandaag wil ik de outfit van Fenne met jullie delen. Zij draagt een superfijne legging van dit merk met een te gekke print en leuke gele boordjes. Op deze legging draagt zij een sweater van Hello Apparel en schoenen van de Zara. Wat vinden jullie van haar outfit?

Klik hier deze legging te shoppen

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-28

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-32

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-37

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-30

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-34

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-35

Kindermodeblog.nl kinderen kleding hip mode kids fashion kinderstylist-38
Klik om meer te zien van Tootsa Mac Ginty

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Plaats een reactie