NANNA IN TOOTSAMACGINTY SWEATER


Ik ben zoals jullie inmiddels misschien wel weten erg dol op het merk TootsaMacGinty en hun leuke sweaters! Voor Doutzen en Oliver shop ik ieder seizoen een paar leuke items waaronder zeker een paar leuke sweaters. Sommigen van hun truien zijn wat stug van stof maar daardoor vallen ze wel heel recht en ongekreukt. De prints zijn als het ware helemaal ingehaakt. Als je er met je neus bovenop zit dan zie je pas hoe uitgewerkt ze eigenlijk zijn. Van een afstandje lijkt het gewoon op stoere dierenkop. De lichtroze trui die Nanna vandaag draagt is één van m’n favorieten. Leuk om op een gescheurde jeans of op een sweatpants te dragen. Hoewel de kleur van de broek en haar trui niet helemaal dezelfde zijn, mag het toch als setje gedragen worden. Een echte meiden outfit, met toch een heel stoer randje. Ik zeg YES! 🙂

Je kunt de trui bestellen via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-42

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-37

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-48

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-35

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-39

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-51
Klik hier om meer te zien van TootsaMacGinty

Wat vinden jullie van deze trui?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: