KINDERPYJAMA’S VAN AMIKI CHILDREN


Graag wil ik je op Kindermodeblog voorstellen aan Amiki Children. Dit is een spik splinter nieuw kinderkleding label gespecialiseerd in nachtkleding.  Ze ontwerpen echt prachtige pyjama’s voor kinderen van 2 tot 8 jaar. 
Alles is gemaakt van 100% katoen én biologisch katoen, zodat kinderen er heerlijk in kunnen slapen. Toen ik de pyjama’s van Amiki Children voor het eerst zag was ik meteen erg gecharmeerd van hun minimalistische en clean stijltje. Er straalt echt rust vanaf en dat is precies het gevoel wat je wilt creëren met kinderen tijdens het avond ritueel. 
De inspiratie voor hun collectie wordt gehaald uit vintage kinderkleding. Kleuren en texturen zijn rustig en pastel. Erg leuk vind ik de vleugel prints op de achterzijde van sommige items. Dat maakt het net even anders dan anders. Trouwens, sommige items kun je ook prima ‘gewoon’ dragen, mocht je in de verleiding komen. Ik denk niet dat het iemand op zal vallen.
Wat je nog meer moet weten over Amiki Children? Dat ze in Estland zitten. Neem Nederland even voor je en ga met je vinger rechts schuin omhoog. En de prijzen? Heel erg betaalbaar en ze verzenden wereldwijd. Ga dus echt even kijken als je nog opzoek bent naar stijlvolle en betaalbare kinderpyjama’s. Have fun!

Klik hier om direct naar de website van Amiki te gaan


Klik hier om naar Amiki Children te gaan

 

 

Wat vind jij van dit nieuwe label?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Esther Jansen
    Posted 29 december 2013 19:32 0Likes

    Beetje gepikt van Corazon vind ik… Maar wel mooi

Plaats een reactie