BOBO CHOSES + BLA BLA MONKEY


Let’s meet Mian! Het kleinste jochie tijdens de fotoshoot bij BonbonontheBlock in Rotterdam. Is het geen droppie? Mian heeft hele blonde haartjes en dan staat de kleur blauw altijd goed, zeker als het zo’n frisse kleur blauw is. Dit shirtje van Bobo Choses is hem dan ook op het lijf geschreven. Hij draagt het in combinatie met een gequilt broekje van Bla Bla Monkey, nog zo’n geweldig merk wat vrijwel nergens in Nederland te krijgen is, behalve dan bij BonbonontheBlock. Bla bla Monkey is een Frans kinderkleding merk en zeker niet klassiek. Laat je inspireren door de leuke outfit van Mian. Have a fashionable day…

Klik hier om het Bobo Choses shirt te shoppen

7. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-2

7. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-1

7. HQ Kindermodeblog.nl fotoshoot Bonbon on the Block rotterdam door Nienke van Denderen Fotografie-3

Klik hier om te shoppen bij BonbonontheBlock

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie