GESPOT: BLA BLA MONKEY


Een nieuw kinderkleding merk wat ik tijdens Playtime Paris spotte en waar ik razend enthousiast over ben is het Franse Bla Bla Monkey! Dit nieuwe kinderkleding label is opgezet door styliste Emily en Héléna die grafisch kunstenaar is en ja, dit zie je wel terug in de collectie met gave prints en trendy items. Echt te gek, veel items net even anders dan anders. De collectie omvat ‘van alles wat’ en vooral de colbert jasjes zijn lekker gedurfd. Maar ik zie ook coole sweaters, broekjes, rompers en shirtjes…. Ga snel kijken naar dit nieuwe kinderkleding merk en laat me zeker even weten wat jij ervan vindt. Ennuh, ze hebben ook een online shop én verzenden naar Nederland. Have fun bij Bla Bla Monkey!

Klik hier om direct naar Bla Bla Monkey te gaan

DSC_0141

DSC_0142

DSC_0139

blo Sweat_coeur_noir Teesh_tigre_indien_copie short_pois

blaz_pied_de_poule sarouel_yellow_stone

incas_coeur1

Klik hier om te shopen bij Bla Bla Monkey

Wat vind jij van dit nieuwe kinderkleding merk?

Tags: , ,

0 Reacties

Plaats een reactie