BLA BLA MONKEY


Na de beurs in Parijs lieten we jullie Bla Bla Monkey al zien als één van onze favorieten, en nu de zomer dan echt volop in aantocht lijkt te zijn, willen we jullie nog even wat uitgebreider voorstellen aan Bla Bla Monkey. Misschien zag je ook al wat voorbij komen op onze Instagram. Bla Bla Monkey is een 100% eco-vriendelijk bedrijf en is deels Frans en deels Portugees. De collectie wordt ontworpen in Frankrijk, en gemaakt in Portugal met alleen maar lokale producten. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar de collectie is ook nog eens helemaal te gek! Vrolijke printjes die het gegarandeerd goed doen bij de kids, worden gecombineerd met een rustig kleurpalet waardoor een vrolijke maar niet al te drukke collectie is ontstaan. Lekker zomers én makkelijk te combineren. Wij zijn fan, jullie ook? Have a good day!

Je kunt Bla Bla Monkey shoppen via deze link

bla bla monkey

Bla bla monkey 4

Bla bla monkey 5

Bla bla monkey

bla bla monkey2

Je kunt Bla Bla Monkey shoppen via deze link

Wat vinden jullie van dit merk?

Tags: ,