DE WINTERJAS VAN NANNA


De zoektocht naar de leukste winterjassen is in volle gang en op Kindermodeblog proberen we je met de leukste, fijnste en coolste exemplaren te inspireren. Een goede winterjas is een belangrijk item en moet aan een paar ‘eisen’ voldoen. Een goede kinder winterjas moet lekker warm zijn, ruim op maat zijn (als je deze voor de winter aanschaft, wat ik wel zou doen om jezelf straks een hoop stress te besparen) en een jas moet ook wel een beetje betaalbaar zijn. Ik vind wel dat je best wat meer kunt investeren in een goede jas, tenslotte gebruik je hem maanden lang ook elke dag. Goede kwaliteit is belangrijk en uiteindelijk is een jas misschien ook wel veel goedkoper dan al die leuke sweaters die in je kast liggen en je minder vaak draagt.

Deze Gsus jas van Nanna is heerlijk warm en sluit mooi slank aan. Sommige ‘look a like’ donsjassen zijn nog wel eens enorm bol van formaat, deze dus niet. Het is een hele lichte jas en waarmee je zeker zult opvallen! Deze jas geeft kleur een de donkere dagen, daar worden we vrolijk van. En hoe toevallig, deze jas heeft de naam Nanna 😉 Have a fashionable day!


Klik hier om deze jas te shoppen

Kindermodeblog.nl stijlvolle meisjes kleding Little pieces sjaal en muts jas Gsus-3

Kindermodeblog.nl stijlvolle meisjes kleding Little pieces sjaal en muts jas Gsus-4

Kindermodeblog.nl stijlvolle meisjes kleding Little pieces sjaal en muts jas Gsus-5

Kindermodeblog.nl stijlvolle meisjes kleding Little pieces sjaal en muts jas Gsus-7

Kindermodeblog.nl stijlvolle meisjes kleding Little pieces sjaal en muts jas Gsus-9

Kindermodeblog.nl stijlvolle meisjes kleding Little pieces sjaal en muts jas Gsus-6

Kindermodeblog.nl-stijlvolle-meisjes-kleding-Little-pieces-sjaal-en-muts-jas-Gsus-8

Klik hier om deze jas direct te shoppen OF klik hier om opzoek te gaan naar een andere winterjas van Gsus!

Wat vinden jullie van deze jas?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie