REZA IN THIEF & BANDIT


Laatst zag je Fenne al met deze supercoole legging van Thief & Bandit Kids voorbij komen op Kindermodeblog. Deze legging is zo unisex als ie maar zijn kan – vinden wij –  dus we laten je ook nog even zien hoe Reza ervandoor gaat in zijn coole Thief & Bandit broekje. Hij draagt ‘m met een shirtje van Mini Rodini, laarsjes van Bergstein en vestje van Little Marc Jacobs. Een vrolijke outfit waarin hij heerlijk kan spelen. Wat vinden jullie van deze look?

Leuk om te weten! Via onze Instagram account mogen wij €50,- shoptegoed weggeven van de webshop Sama sama shop. Zorg alvast dat je ons gaat volgen en mis deze leuke actie niet! Soon online via Kindermodeblog Instagram

Klik hier om Thief & Bandit te shoppen
HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-17

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-11

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-15

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-10

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-14
Klik hier om te shoppen bij Sama sama shop

Wat vinden jullie van de outfit van Reza?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie