KORTE WINTER BROEK

Oh oooh! Het korte broeken weer is nu écht bijna voorbij. Ik hoor en zie je denken, bijna voorbij? Ja echt, ik heb deze week op school nog een paar kids in korte broeken gespot. Ik kreeg het spontaan nog kouder toen ik het zag, maar kinderen hebben het nooit koud hè?! Vandaag is het herfstachtig weer en moet je natuurlijk al heeelemaal niet aan een korte broek denken. Maar meisjes hebben geluk! Want hippe meiden dragen gewoon korte broeken in de winter. Met een leuke legging of maillot eronder. Het zwarte broekje van Mijs – van imitatie leer- kan dus prima door gedragen worden nu het kouder wordt. En misschien worden daar ook nog het voorjaar en de zomer aan vastgeplakt 😉 Deze ‘leren’ broekjes zijn echt heel trendy en gaan we nog veel meer zien denk ik! Mijs draagt op dit broekje een coole sweater van Scotch R’Belle. Haar toffe witte sportsokken zijn van Little Pieces. Wat vinden jullie van deze look?

Have a nice weekend!

Klik hier om dit broekje te shoppen

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes-2

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes-8

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes-10

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes-6

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes-3

Kindermodeblog.nl hippe kinderkleding meisjes-7
Klik hier om dit broekje te shoppen

Deze imitatie leren broek liever in het echt zien en voelen?
Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

Wat vinden jullie van deze look?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie