CLAESEN’S HIPPE WINTERCOLLECTIE


De zomer is nu wel voorbij, al mogen we zeker niet klagen over de laatste zonnestraaltjes. We kunnen ons hart ophalen aan de nieuwe wintercollecties en ook het Nederlandse merk Claesen’s heeft een te gekke collectie uitgeleverd. Vooral het leuke ondergoed met auto’s erop en de pyjama met sterren is bij ons favoriet! Maar naast de super schattige pyjama’s met poesjes voor meisjes en de stoere camouflageprint boxers voor jongens, heeft het merk ook een geheel nieuwe wintercollectie uitgebracht. Van stoere jeans bodywarmers, shirts met een tijger erop en de altijd hippe ruiten bloesjes tot het kekke hemdje met doodshoofdjes. Claesen’s heeft voor ieder wat wils en wij zijn er helemaal dol op! De collectie is hip, maar ook tijdloos.
Hoewel we nu allemaal nog van het mooie weer genieten en misschien helemaal niet aan winterkleding willen denken, is het hebben van een leuk setje ondergoed altijd een prima idee Wij worden er onwijs vrolijk van. Wat vinden jullie van de collectie?

Claesen’s nieuwe collectie shop je bij Kixx

Claesen's boxer kindermodeblog claesens pyjama kindermodeblog claesens tshirt kindermodeblog claesens blouse kindermodeblog classes geel shirt kindermodeblog

Shop nu de nieuwe wintercollectie van Claesen’s

Wat vinden jullie van Claesen’s ?

Tags: ,

Plaats een reactie