OLIVIA IN SOFT GALLERY

Door: Yvon

Purestarters is toch wel echt één van mijn favoriete webshops. Deze webshop heeft een aantal zulke mooie merken, zoals Soft Gallery, Kidscase, Mini Rodini, Bieq en nog veel meer. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. De webshop is voor kids van 0 tot en met 10 jaar oud, genoeg keus.

Voor Olivia heb ik het roze Miki vestje geshopt van Soft Gallery. Ik ben dol op vestjes. Vestjes zijn altijd handig en makkelijk te combineren, heerlijk voor binnen en als het lekker weer is kun je dit vestje ook buiten aan als een jas.

Dit vestje heeft een allover print, een soort Micky Mouse print. Hoe schattig? Ik was meteen verkocht toen ik dit zag. Lekker zacht roze van kleur en toch een stoer printje, wat natuurlijk helemaal hip is nu. Het vestje is enorm zacht en van een fijne kwaliteit gemaakt. Na een aantal keer wassen blijft het nog steeds mooi van kleur. Daar staat Soft Gallery ook wel bekend om, een Deens label met mooie producten en unieke designs. Daarnaast vind ik de prijs kwaliteit verhouding ook erg goed.

Het vestje heb ik hier gecombineerd met een panterprint pakje van MarMar Copenhagen. Het is zo’n makkelijk vestje wat simpel te combineren is, bijvoorbeeld met een leuke gestreepte legging of in de zomer over een knal jurkje heen. O, en roze op roze kan natuurlijk ook.

Klik hier om dit schattige vestje van Soft Gallery te shoppen

Soft Gallery Miki vest Kindermodeblog Soft Gallery Miki vest Kindermodeblog Soft Gallery Miki vest Kindermodeblog Soft Gallery Miki vest Kindermodeblog

Klik hier om direct naar de webshop  van Purestarters te gaan

Ik ben benieuwd wat jullie van dit stoere en schattige vestje vinden?

 

Tags: ,