KINDERMODE TREND: PYJAMA PANTS

Het weekend is voorbij. Hebben jullie het lekker rustig aangedaan of was het druk-drukker-drukst? De zaterdag en zondag zijn om bij te komen en je kunt lekker lang in je pyjama rondhangen als je daar zin in hebt. Heerlijk is dat. Maar wist je al dat je nu ook gewoon in pyjama broek de straat op gaat? Natuurlijk wel in een exemplaar van stevige kwaliteit. Een nieuwe trend is geboren!

Mijn oog viel laatst op dit groen geruite exemplaar en ik was meteen verkocht. Nanna draagt ‘m met een sweater van Filemon Kid en jas van Little Pieces. Deze pyjama pants van Scotch R’Belle in trendy blokruit voelt heerlijk zacht aan, maar geeft toch dat gevoel van een echte broek. Wat vinden jullie van deze trend en deze broek?

Klik hier om deze broek te shoppen

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-27

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-23

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-026

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-30

HQ - Kindermodeblog.nl kinderkleding mode kids hippe kleren kinderen-19
Klik hier voor meer details van deze broek!

Wat vinden jullie van deze ‘pyjamabroek  trend’?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie