NANNA IN FUN PANTS SCOTCH R’BELLE

Scotch R’Belle heeft een paar geweldige ‘fun’ pants in de nieuwe collectie. Misschien heb je ze al gespot. Dit zijn van die broeken die je aantrekt en vervolgens liever niet meer uit doet. Zo’n broek zit heerlijk en het staat ook nog eens te gek. Nanna draagt een geweldige linnen broek, en ik vind de kleur samenstelling echt te gek. Het donkerblauw in combinatie met aubergine en felblauw. Door de linnen stof en de gestreepte look is deze broek van Scotch ook niet té sportief en niet té relaxed, als je begrijpt wat ik bedoel. Een perfecte broek voor naar school of een dagje uit. Nanna draagt ‘m met een leuk gebloemd hemdje van molo, die aan de achterzijde gestreept is. Ik zie er op frissere dagen ook nog wel een leuk colbertje op. Jij ook?

Klik hier voor de shopping details van deze broek 

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes shirt Molo broek Scotch en Soda-9

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes shirt Molo broek Scotch en Soda-7

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes shirt Molo broek Scotch en Soda-2

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes shirt Molo broek Scotch en Soda-5

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes shirt Molo broek Scotch en Soda-8

Kindermodeblog kids fashion mode kinderen meisjes shirt Molo broek Scotch en Soda-6Klik hier om deze broek te shoppen

OF klik hier om naar Kixx-online te gaan

Hoe zouden jullie deze broek combineren?

Plaats een reactie