KINDERMODE BIJ VAN TILBURG ONLINE


“Van Tilburg”, een prachtige webshop waar je schitterende merken kunt shoppen voor je kleintje. De webshop, die ook nog eens een paar mooie winkels in Nederland heeft, verkoopt kinderkledingmerken als Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Tumble ‘N Dry, Supertrash, Name it en Blue Rebel. Wij waren dan ook direct enthousiast toen we al deze mooie merken spotten in de webshop. Een waar paradijs met mooie kinderkledingmerken, we love it! Heb je bijvoorbeeld nog een gave winterjas voor je kleintje nodig? Dan raden wij je zeker aan om de jongensjassen en meisjesjassen even te bekijken. Waar wij ontzettend blij van worden is dat de webshop een pagina heeft met trends; zo is er een pagina die  ‘jungle love’ heet, speciaal voor meisjes die niet vies zijn van een spannend dierenprintje. En er is een pagina ‘een streepje voor,’ voor de jongens.

Van Tilburg verkoopt, naast kinderkleding, ook een grote collectie heren- en dameskledingmerken. Zo kun je er voor jezelf merken shoppen als Geisha, Maison Scotch, Desigual, Sandwich, Dept Expresso en G-star. En voor de papa’s zijn er bekende, stoere merken als Calvin Klein, Replay, Levis en Diesel. Leuk voor het hele gezin dus! Wat nog even handig is om te weten, is dat er altijd sprake is van gratis verzending en als je voor 15:00 uur bestelt, je pakketje de volgende dag al in huis is! Dus, als het slecht weer is, hoef je helemaal niet meer de deur uit om te shoppen. Heerlijk toch!? We hebben nog een leuke tip voor jullie. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Van Tilburg Online dan ontvang je 5 euro korting. Wij worden er hebberig van! Dus je bent gewaarschuwd……

Psssst! 6 oktober start er een supergave winactie bij vanTilburg online waarbij je 1 minuut gratis shoppen kunt winnen, mis het niet!!

Wat vind jij van de kinderkleding? Shop hier en hier

scotch blouse scotch jas

hi-res-14007146-FNT

Tags: ,

Plaats een reactie