IZABEL IN LEUK STERRENBROEKJE


 Door: Renske

Jeans zijn geweldig, het staat iedereen en past overal bij. Ik heb er zelf heel veel en voor Iza heb ik dan ook een lade vol met spijkerbroekjes. En die blijven er nog wel even liggen vrees ik…Níet aan te krijgen die dingen. De pijpjes zijn óf te strak/krap, óf de tailleband werkt niet mee en dat allemaal terwijl die kleine meid ook nog eens niet stil wilt liggen. Herkenbaar?

Ik heb het perfecte denim-merk gevonden; Name it. Van dit merk zijn zóveel verschillende spijkerbroeken te krijgen in allerlei modellen. Izabel heeft hiervan een grijze jeans met geweldige sterrenprint aan.
She loves it en ik dus ook! Geen probleem om bij haar aan te krijgen. Mooie lange pijpjes, een elastieke band en gemaakt van ecologisch katoen. Het geheim is dat de stof een beetje stretch is waardoor ze er prima in kan bewegen. Er zitten lusjes aan de tailleband zodat je ook een mooi riempje erbij zou kunnen combineren. Ik heb er een zomers t-shirtje en/of een lief rompertje van de Zara bij aangetrokken.
Love it to the moon and back, deze outfit!

IMG_6801

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6818

IMG_6839

IMG_6835

Klik hier om te shoppen bij name it

Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

 

Hoe zou jij dit broekje combineren?

Plaats een reactie