IZABEL IN STERREN ROMPER MOLO


Door: Renske

We blijven deze week lekker in de kledingsfeer met de vrolijk felle tinten! Liet ik vorige week nog een heerlijk broekje met neon accenten zien, nu trek ik Izabel nu een romper van Molo aan. Deze is namelijk tè leuk om voor onszelf te houden. Met het heerlijke weer van de afgelopen weken, blijven wij hiermee lekker in het zomer-gevoel hangen. No more winter for us!

De lange mouwen romper met het ‘Simple Black Star’ motiefje heeft neon-roze biesjes en stoere stiksels aan de zijkanten. Hou je zelf niet zo van al die felle kleuraccenten? Kijk dan eens bij de rest van de Molo collectie. Ze werken ook veel met hele leuke dieren –en bloemenprints. Die kledingstukken zijn superleuk te combineren met basic leggings of tops, zodat ze echt een ‘eye-catcher’ zijn. Onze kindjes mogen gezien worden deze lente en zomer!

Terug naar de romper. Wat keek Iza trots toen ik het pakje bij haar aantrok! Ze bleef maar met haar vingertje naar de sterretjes wijzen. Dankzij het drukknoopje naast de nek kan ik het makkelijk bij onze kleine meid aantrekken. De stretchstof zorgt ervoor dat ze zich comfortabel kan bewegen tijden het verkennen van de wereld op haar handjes en voetjes (ze kruipt sinds een week #megamilestone).

Heel leuk te combineren met bijvoorbeeld een baggy jeans zoals Izabel aan heeft op één  Ik weet zeker; dit is een romper waar wij heel veel plezier van gaan hebben! Een musthave voor iedere stoere meisjes en jongetjes garderobe.

Klik hier voor meer shopping details 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klik hier om deze romper te shoppen

OF klik hier voor nog véél meer Molo inspiratie

Wat vind jij van deze romper?

Tags:

Plaats een reactie