IZA MET ROZE (CAPUCHON) VEST


Door: Renske

“Izabel, heb je het fris? Kom dan trek ik je even wat heerlijk warms en chills aan”. Tijdens de zomermaanden kan het vaak wat afkoelen en dan zijn vestjes een musthave om bij je te hebben. Niet alleen in en om het huis, maar zeker ook wanneer je op vakantie gaat de komende weken.
Dit roze vestje met capuchon gaat bij ons overal mee naartoe. De stof is stretch, lekker zacht van buiten en heeft een zachtgeborstelde binnenkant. Natuurlijk is de Glitter&Glamour ook weer aanwezig. What’s a girl got to do without her sparkles, right?”
Maar wat wij nou zo leuk vinden aan dit vestje, is dat de capuchon er ook vanaf gehaald kan worden. Deze zit met drukknopen vast, waardoor je zelf kan besluiten in welke bui je bent; stoer mét capuchon, of stoer en lief zónder capuchon. En voor wie denkt dat dit soort vesten altijd groot en lomp zijn, guess again! Name it bewijst dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn.

Bekijk snel de foto’s en bepaal zelf op welke manier jij dit vestje bij je kleintje aan zou trekken.

Klik hier de collectie van name it te bekijken

IMG_6927

IMG_6942

IMG_6951

IMG_6985

IMG_6921

Klik hier om te shoppen bij name it

Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

 

Hoe zou jij dit vestje combineren?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie