PRAKTISCH, COMFORTABEL EN SUPER ROZE


Door: Renske

Super roze, super comfi, superleuk. Maar heel eerlijk gezegd vond ik dat wel pas toen ik het bij m’n dochtertje aan zag.

Toen ik dit broekje voor het eerst zag dacht ik ‘oei, best heftig’. Maar nu ik het bij Izabel heb aangetrokken ben ik om. Wat een heerlijk item om aan haar garderobe toe te voegen! Het staat haar juist heel erg leuk! Lekker casual voor in het weekend, of, had ik mijzelf bedacht, voor doordeweeks met een donkere blazer erop.

Deze ‘sweat pants’ is voorzien van twee groot gestikte sterren op de knieën en een ster op de achterkant. Een sportieve broek met Glitter&Glamour aan de tailleband én aan het einde van de broekspijpen. In de tailleband zit aan de binnenkant een verstelbare band, waardoor je de broek kan aanpassen aan de omvang van je kindje.

Ik betrap mijzelf erop dat ik Iza vaak kleding wil aantrekken dat heel leuk staat, maar in de praktijk helemaal niet praktisch of comfortabel is. Aangezien zij nu nog te klein is om zelf te bepalen wat ze draagt, heb ik dus de taak om geschikte kleding voor haar uit te zoeken. Iets wat ik natuurlijk heel graag doe, maar wat niet altijd even makkelijk is. Zelf trek ik soms iets aan waarbij ik denk “zit niet lekker, maar als het maar leuk staat”. Dat gaat helaas bij zo’n kleintje niet op. En soms moet je dus eens iets proberen, wat je dan uiteindelijk super verrast, zoals deze roze broek van Name it!

Klik hier om te shoppen bij name it

IMG_6868
IMG_6843

IMG_6848

IMG_6850

IMG_6862

Klik hier om te shoppen bij name it

Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

 

Hoe zou jij dit broekje combineren?

Plaats een reactie