WIN 1 MINUUT GRATIS ONLINE SHOPPEN


1 hele minuut gratis shoppen vanuit je luie stoel! Wie wil dat nou niet? Omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen dat wel zou willen, leggen we de spelregels even aan je uit.

Vantilburgonline.nl geeft op 5 mei 1 minuut gratis online shoppen weg. Nu hoor ik je denken; wat moet ik daar allemaal voor gaan doen? Het is heel simpel. Je hoeft je alleen maar even op de site in te schrijven, that’s it. Onderaan de blog vind je de directe link om je in te schrijven. Bij vantilburgonline zijn meer dan 100 topmerken verkrijgbaar, van Scotch tot Vingino van Retour tot Gymp, je vind het er allemaal.
Uiteraard zijn wij heel nieuwsgierig wie er uiteindelijk met deze geweldige prijs vandoor gaat, én nog nieuwsgieriger naar de kleding die je hebt geshopt. Laat je het ons weten als jij 1 minuut gratis geshopt hebt?

Win minuut shoppen

Klik hier om je meteen in te schrijven voor de actie

OF

Klik hier om VanTilburgonline vast af te speuren

Wat vind jij van deze actie?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie