ZOMERSE KINDERMODE MIX AND MATCH


Door: Danielle

Na een heerlijk inspirerende shop-ochtend vorige week hebben we de kasten weer eens goed aangevuld met voornamelijk lekkere broekjes. Skinny’s, spijkerbroekjes, leggings  en natuurlijk ook weer een baggy pants. Dit keer met kleine rode bloemetjes. Daar kan Sara Lou zich heerlijk in bewegen en ze zijn super praktisch en nog hip ook. Deze keer shopte we de baggy pants bij Zara op de baby-afdeling (Sara Lou draagt hier maat 98). Gevalletje; valt lekker ruim. Wij super blij natuurlijk!

Bij het aanvullen en opnieuw indelen van de kledingkast hebben we veel kinderkleding opgeruimd om te bewaren of verkopen. Maar tijdens zo’n opruimsessie kom je ook weer veel leuks tegen. Items die normaal blijven liggen of iets minder favoriet zijn, maar niet perse minder leuk zijn! Daarom heb ik deze week een combi gemaakt met oude en nieuwe kledingitems. Super ‘matchable’ dacht ik zo!

Wat vinden jullie van de mix and match outfit van Sara Lou?

Klik hier om de baggy pants te shoppen…

Zara pants1
Zara pants3
Zara pants2
Zara pants5
Klik hier om het broekje te shoppen bij Zara…

Wat vinden jullie van dit broekje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie