15% KORTING OP EEN ITEM UIT DE KIDS COLLECTIE BIJ H&M


Je kunt ons dag en nacht wakker maken om voor de kids te gaan shoppen, toch dames? Soms zijn we zelfs geneigd om onszelf te vergeten, omdat we weer regelrecht op de kinderafdeling afsteven. En ja, dat vinden wij helemaal niet erg. We worden zo ontzettend blij en vrolijk van leuke en hippe kinderkleding. Al die leuke broekjes, jurkjes, legginjes, rokjes, schoentjes, hoedjes. Zucht…..Niets is zo leuk als het aanvullen van de garderobe voor de kids en ervoor te zorgen dat ze er helemaal leuk en volgens de laatste trends bijlopen.
In de zomer zijn er twee extra redenen waarom de kasten van de kids goed aangevuld mogen, en moeten worden. De vakantie staat gepland. Lekker met het gezin naar een zon zekere vakantie bestemming in bijvoorbeeld Frankrijk of Spanje, of een leuke vakantie vol met gezellige uitjes in Nederland. Of een leuke logeer partij? Kids naar opa en oma? In de vakantie zullen zich genoeg momenten voordoen dat de tas opnieuw in gepakt (en uitgepakt) moet worden en kun je wel wat extra leuke en zomerse kleding gebruiken. En hoewel vakantie betekent, géén school, kijken we stiekem ook al een beetje vooruit. Wat is er nou fijner als je kindjes in een nieuwe outfit hun nieuwe school jaar kunnen beginnen? Juist ja. Het nieuwe schooljaar start je zoon of dochter natuurlijk in zijn of haar hipste ‘back to school’ outfit. Maar oké, laten we ons nu beperken tot die fijne zomer en vakantie outfitjes en niet op de zaken vooruit lopen. Nog heel even geen school. En ohja, nog een reden waarom het hoogtijd is om weer te gaan shoppen….je kids groeien zo snel…. Zijn ze nu al uit die maat gegroeid?

We gaan de garderobe voor meisjes aanvullen met een leuk strandjurkje, rokje of shirtje met een tropische print. Leuke slippertjes eronder en je meisje is klaar voor een heerlijke dag aan zee. Vergeet je handdoek, zwemspullen en zonnebrand niet. En een leuk zonnehoedje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Voor je zoon scoor je nog snel een safari short, stoere denim of een t’shirt met een zomerse print.

Ga snel shoppen bij H&M en shop uit de ‘Kids Summer” collectie een artikel naar keuze met 15% korting. Laat de zon maar komen!

De korting is niet geldig in de webshop of in combinatie met andere aanbiedingen of sale. Ga dus lekker lopen, pak de fiets, bus, trein of auto en kom naar H&M en shop een geweldig leuk item voor je kids bij H&M. En nu je toch in de stad bent, drink lekker een kopje koffie en neem wat tijd voor jezelf! Have fun!!

HM_1084_HIGH_SUMMER_KIDS_NL_1200x1200_1

 

Tags:

Plaats een reactie