MIJN EXCUSES AAN DE LOKALE KINDERKLEDING WINKELS


Door: Bonnie

Mijn oprechte excuses aan alle leuke lokale kinderkleding winkels! Ik kom er netjes voor uit. Ik ben een online shopper. Ik struin dagelijks het wereldwijde web af op zoek naar leuke dingen. En ik struin maar zo af en toe in real life winkels af om écht te shoppen.

Online heb ik binnen een paar klikken een overzicht met geschikte items. In een ‘gewone’ winkel vind ik vaak toch weer niet alle leuke merken bij elkaar. Of in te grote winkels raak ik compleet het overzicht kwijt.

Zo aan het begin van het nieuwe seizoen lukt het me best goed ook hier te slagen maar tijdens de sale zul je mij niet snel shoppend vinden. Heerlijk natuurlijk al die leuke items voor een mooi prijsje maar mijn oog wordt door alle rommel heen dan toch meer getrokken naar dat kleine rekje verborgen in de winkel met een bordje erboven ‘new collection’. Ik ben gewoon niet zo’n goeie sale shopper.

En toch.. het is gelukt. Want Pepper is vandaag vrijwel compleet in sale outfit. Het grijs/blauwe loose-fit shirt is van Name It Limited. Een leuk basis shirt in een mooi zacht stofje met als leuk detail het borstzakje in blauwe hawai print. Een makkelijk shirt dat met veel te combineren is. Vandaag heb ik gekozen voor een denim short van H&M en musthave slip-on sneakers van Zara. Een budget vriendelijk outfitje dus. En ok.. dan maakt die sale me stiekem toch wel een beetje blij!

Klik hier om te shoppen bij name it

name it shirt

NAMEIT#5

name it shirt voor

name it outfit
Ga naar name it online om te shoppen

 

Ben jij ook niet zo’n SALE shopper of juist wel?

Tags: , ,

Plaats een reactie