CLASSY T-SHIRTS VAN ZARA


Door: Danielle

En weer een winner! Onze Nederlandse mannen gaan als een speer en wij kunnen ons tijdens de voetbalwedstrijden lekker richten op het (online) shoppen van gave koopjes. De webshops gooien met kortingspercentages en dat trekt toch de aandacht. Bij mij wel in ieder geval. Mijn mailbox stroomt over van nieuwsbrieven met aanbiedingen en kortingen op kinderkleding. Als Zara-addict (ja, zo mag ik me denk ik wel noemen) kocht ik eerder in het seizoen veel gave t-shirts , die jullie nu met leuke kortingen kunnen kopen. Basic katoen is leuk, maar shirts met een kleine werkjes, naadjes, brocante randjes of andere open gewerkte printjes vind ik nog leuker. Bekijk snel de look van Sara Lou deze week. Volgende week gaan we voor een prachtig klassiek item. Dus stay tuned, get inspired en geniet van de zonnige dagen 🙂

Klik hier om direct naar de webshop te gaan en Sara Lou’s items met korting te shoppen…

Zara t-shirt1
Zara t-shirt
Zara t-shirt2
Klik hier om te shoppen bij ZARA

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie