SUPERLEUKE LEGGING VAN GSUS

Vandaag wil ik graag de outfit van Nanna met je delen. Ze draagt een hele gave legging van Gsus met daarop een hemdje van Hello Apparel. Het was te verwachten dat ik na de jumpsuit ook voor de legging met deze print zou vallen. Ik vind deze print namelijk echt te gek en de stof – die origineel en apart is – komt in het echt nog beter tot z’n recht. Het combineren van deze Gsus legging vond ik een iets grotere uitdaging maar ik besloot dat het iets donkers moest zijn, iets zwarts of iets dichtbij zwart omdat dat mooi afsteekt bij de kleur roze die erin zit. En het liefst een rustig item. Het werd dus een heel donkergrijs, bijna zwart, hemdje. Wat mij betreft een geslaagde combi en outfit. Wat vinden jullie?

Klik hier om meer te zien van Gsus

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes hemd Hello legging Gsus Sindustries-11

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes hemd Hello legging Gsus Sindustries-5

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes hemd Hello legging Gsus Sindustries-12 (1)

Kindermodeblog kids mode fashion kleding meisjes hemd Hello legging Gsus Sindustries-7
Klik hier om te shoppen bij Gsus

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie