KINDERKLEDING REVIEW: 3 LOOKS MET DIESEL HAAIEN SHIRT


Door: Anouk, mama van Ivey

Surf-, skate- en streetwear. Dat zijn mijn stijlen voor Ivey en hij is het gelukkig met mij eens! Het t-shirt van Diesel van gooischekleertjes.nl met een grijze (best enge) haai past dan ook goed bij de rest van zijn kledingkast. Toen Ivey het shirt zag riep hij heel hard: ‘oooh een dinosaurus! ‘ ‘Nee, een haai Ivey’ ‘Ook leuk!’ Gelukkig maar want dan wil hij deze wel aan en is het mij gelukt om hem op de foto te zetten in verschillende toffe outfits. Ik heb Ivey niet meerdere keren per dag omgekleed dus ik heb een paar keer het shirt moeten wassen en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de kwaliteit, want de opdruk blijft echt mooi. Ik was al positief over het merk Diesel voor volwassenen en ben dat nu ook voor kinderen. Ik houd Diesel in de gaten!

Nu over naar de gekozen setjes. Ik heb gekozen voor verschillende looks en ik hoop dat ik jullie hiermee inspireer, motiveer en  enthousiast maak! Ik houd van mixen en matchen met verschillende merken, kleuren, meisjes/jongens/unisex, goedkoop/duur, etc. Ik heb 3 outfits gemaakt met het Diesel shirt van Gooischekleertjes voor verschillende weersomstandigheden. Van koud naar warm 🙂

Welke look vinden jullie het allerleukst?

Downloads17
Downloads18
Tags: , ,

Plaats een reactie