IZABEL IN BELLAFIEN


Door: Renske

Where to begin..? Ik vind namelijk álles leuk aan dit bloesje. Zodra ik hem zag dacht ik “die moet ik hebben”. Wie denkt dat een wit bloesje ‘saai’ is, heeft het goed mis! Het is alles behalve. Het hoeft tegenwoordig helemaal niet meer ‘basic’ te zijn. In mijn ogen is de witte bloes de nieuwe LBD (little black dress) voor meisjes. Het past overal bij en staat altijd lekker fris. Stoer, lief, meisjesachtig, romantisch en bovenal superleuk. Een echte musthave dus.

Bijna ieder meisje (oud en jong) houdt van glitters, zo ook Iza en ik. En voor wie daar ook van houdt: er zit op ieder knoopje een strass steentje, zo leuk! De kekke plissé mouwtjes zijn heel trendy en modern, de plissé rok is immers ook weer helemaal terug van weggeweest. Wat ik het leukste vind is de achterkant; de onderrug is verfraaid met een veterstriksluiting. Hiermee kan je het bloesje mooi tailleren zodat het altijd goed zit.  Kortom; dit bloesje heeft alles erop zitten waardoor het een spannend en verrassend kledingstuk is dat je overal mee kunt combineren.

Op de site van BellaFien word ik helemaal hebberig. Alles in het wit, maar elk item is heel mooi afgewerkt met leuke boordjes, strikjes etc. Er zijn 4 verschillende modellen en de oplage is beperkt. Hierdoor heb je zeker weten een uniek kledingstuk in handen.

Ik heb het bloesje dit keer gecombineerd met een legging van Little Mini. Een mooi en lief bloesje met een stoere legging, een perfecte combi! Oordeel zelf….

Klik hier om meer te zien van BellaFien

IMG_6247

IMG_6263

IMG_6245

IMG_6261

IMG_6253

IMG_6219

Klik hier om BellaFien te shoppen

Wat vind jij van dit witte blousje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie