ZOMER MUSTHAVE: WIT BLOUSJE


De kleur wit is een must voor je garderobe deze zomer. Zowel voor jou als voor je kindje. Wit is zo fris en geeft zo’n lekker vrij en zomers gevoel! Helaas wordt witte kinderkleding wel snel vies…. maar welk kindje komt er niet zonder vlekken de dag door? Wassen moet je toch! En bergen ook. Bij ons lijkt de was stapel wel oneindig 😉
Mijn oog viel een paar weken geleden op de prachtige witte blousjes van Bellafien en ik kreeg meteen de kriebels. Ik vind deze blousjes supergaaf! Wel wil ik zo’n blousje lekker stoer combineren. Nanna draagt haar Bellafien blousje op een boyfriend jeans met omgeslagen pijp, voor een fashionable look. Maar je kunt het blousje ook combineren op een leuk jeans short of op een kort wit broekje. Enneh..altijd handig toch, om een ‘net’ wit blousje in de kast te hebben. Wat mij betreft is een wit blousje dé musthave voor deze zomer!

Klik hier om alle wittte blousjes van Bellafien te bekijken
Kindermodeblog meisjes kleding blousjes wit bella fien door Nienke van Denderen Fotografie-2

Kindermodeblog meisjes kleding blousjes wit bella fien door Nienke van Denderen Fotografie-9

Kindermodeblog meisjes kleding blousjes wit bella fien door Nienke van Denderen Fotografie-7

Kindermodeblog meisjes kleding blousjes wit bella fien door Nienke van Denderen Fotografie-1

Kindermodeblog meisjes kleding blousjes wit bella fien door Nienke van Denderen Fotografie-11

Klik hier om te shoppen bij Bellafien

Wat vind jij van dit witte blousje?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , , ,

Plaats een reactie