DE NIEUWE WERELD VAN ZWANGER ZIJN


Als je voor de eerste keer in blijde verwachting bent gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Om te beginnen met de wereld van zwangerschapskwaaltjes. Ja ze zijn echt waar. Had je eerst nog je twijfels of deze zogenaamde zwangerschaps kwaaltjes wel echt waren, toen je je vriendinnen hoorde klagen over vermoeidheid en misselijkheid? Nu je zelf in blijde verwachting bent kom je ‘s ochtends je bed niet meer uit of erger nog, je wilt het liefst om zeven uur ‘s avonds alweer je bed in. Heb je het helemaal zwaar getroffen? Dan ben je ook nog eens goed misselijk elke ochtend in die eerste spannende weken van je zwangerschap.Maar goed, dat heb je natuurlijk allemaal over voor dit mooie wonder. Ziek zijn voor het goede doel noemen we dat. En met een beetje geluk kun je net als het gros van alle zwangere vrouwen om en nabij de 12 weken, een dikke vette streep zetten onder deze kwakkelige periode. En als het goed is heb je ook de spannende 12 weken echo nu achter de rug en heb je voor het eerst kennis gemaakt met dat kleine wondertje in je buik. Je voelt nog niets, maar bent al overtuigd van zijn of haar sportief talent. Op het beeldscherm gaat de kleine tekeer als een prof voetballer. Het trappelt en zwemt, wat fantastisch om te zien! Zijn ook je ouders, vrienden en collega’s ingelicht met het fantastische nieuws dat er een kleintje komt? Mooi! Dan kan nu één van de allerleukste onderdelen van je zwangerschap gaan beginnen. Het baby shoppen! je gaat opzoek naar de leukste en beste spullen voor je baby. Je begint misschien met de oriëntatie op een kinderkamer of een mooie babywagen, maar ook babykleding moet aangeschaft gaan worden. Waar moet je beginnen op het wereldwijde web en hoe zit dat nu met de maten? Gelukkig heeft Otto.nl een fijne newborn afdeling. Hier shop je de leukste en schattigste babykleding voor je kleintje als het net geboren wordt. Wij hebben alvast onze favorieten geselecteerd. Get inspired en fijne zwangerschap gewenst!

Klik hier voor Newborn kleding bij Otto.nl

Vastleggen in volledig scherm 31-5-2014 173619 Vastleggen in volledig scherm 31-5-2014 173718 Vastleggen in volledig scherm 31-5-2014 173604 Vastleggen in volledig scherm 31-5-2014 173637 Vastleggen in volledig scherm 31-5-2014 173657

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Eveline
    Posted 6 juni 2014 12:13 0Likes

    De tijd dat mijn kinderen klein waren ligt alweer achter me, maar ik vind die kleine kleertjes nog steeds zo schattig! Wie weet mag ik ze mijn dochter nog wel eens kado doen haha

Plaats een reactie