REZA IN ZIJN LEEUWENSHIRT


Door: Tanja

Reza houdt erg van dieren, maar een leeuw is toch wel zijn favoriet. Ik houd daarom altijd mijn ogen goed open voor leuke kinderkleding met dieren erop. Ik spotte laatst dit coole shirt van Lion of Leisure met leeuw erop en bestelde deze meteen voor Reza.Toen het shirt binnenkwam was hij gelijk heel enthousiast. Hij bekeek het T-shirt nog eens goed en deed toen een leeuw na -GGRAAAAAUUWW- heel schattig.

Het was dus ook niet lastig om Reza zijn nieuwe T-shirt aan te doen. Als het zonnetje schijnt draagt hij dit shirtje op een kort baggy jogging broekje, helemaal leuk. De kleur van het T-shirt is ook lekker zomers en makkelijk te combineren. De T-shirts van Lion of Leisure zijn gemaakt van 100% katoen en voelen lekker zacht aan. Verder gebruikt het merk, dat uit Antwerpen komt, speciale print technieken die beter zijn voor het milieu en de mens. Mooi toch?!

Klik hier om meer te zien van Lion en Leisure

IMG_5965 (1)

IMG_5950

IMG_5933 (1)

IMG_5992
Klik hier om Lion en Leisure te shoppen

Wat vind jij van dit shirtje?

Tags: , ,

Plaats een reactie