REZA IN COOL MICKEY SHIRT


Door: Tanja 

Reza is altijd in beweging… spelen, rennen, voetballen, verstoppertje. Stil zit hij niet vaak. Daarom is het wel fijn als ik hem kleren aan kan doen die lekker zitten en zacht aanvoelen. Het T-shirt van Relaunch dat Reza op de foto aan heeft is zo’n T-shirt. Het voelt lekker zacht aan en is makkelijk te combineren. Wat verder leuk is aan dit merk is dat ze keer op keer leuke prints in de collectie hebben die voor kinderen zelf ook heel herkenbaar zijn.

Dit Mickey shirt van Relaunch is voor Reza een schot in de roos aangezien hij met zijn Opa vaak het liedje van ”Mickey Mouse ging vissen vangen..” zingt en Mickey dus ook gelijk herkende toen hij het T-shirt zag.
We hebben het T-shirt gecombineerd met een lichte jeans met sneakers eronder, maar is ook goed te combineren op een shortje met sandaaltjes of slippertjes als het buiten warm is. Wij zijn fan. Jullie ook?

Klik hier om meer te zien van Relaunch
IMG_6165 (1)

IMG_6167 (1)
IMG_6151
Klik hier om Relaunch te shoppen

Wat vind jij van dit shirtje?

Tags: , ,

Plaats een reactie