LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT


Door: Bonnie

Dit was weer zo’n gevalletje van liefde op het eerste gezicht. Dit keer geen printje of kleurtje.. gewoon basic zwart. Ik was niet eens op zoek. En toen liepen we daar op het vliegveld, tijdens het doden van de tijd, even een zonnebrillen winkel binnen. Zo eentje die je op ieder vliegveld kunt vinden. Alleen stond er op de toonbank van deze een klein vitrine-tje. Met daarin de meest geweldige zonnebrillen met een enorm cute gehalte. De kids collectie van Ray Ban! Even snel kijken. Even iets beter kijken. Toch Pepper er maar even bij roepen. En verkocht waren we! Tien minuten later liep Pepper het vliegtuig in met trots haar nieuwe bril op haar neus. De stewardess gaf meteen een complimentje en de bril werd pas een hele tijd later weer afgezet.

Door een kleine oogafwijking draagt Pepper een bril. In de zon moet ze eigenlijk zo veel mogelijk een zonnebril op. Pepper’s zonnebrillen collectie is -ook hier weer door een kleine tik van mij- niet meer op één hand te tellen maar dit waren altijd brillen van de H&M, Hema, Primark etc. Met als gegronde reden en tegelijk ook met het excuus dat Pepper een écht goeie bril nodig heeft mocht deze Ray Ban niet ontbreken in de collectie. En zeg nou zelf.. hij is toch gewoon té leuk!!

Klik hier voor Ray Ban Kids

ray ban (2)

ray ban

ray ban (5)

ray ban (2)

ray ban (4)

 Klik hier om Ray Ban Kids te shoppen

Wat vind jij van Pepper d’r zonnebril?

Tags: , ,

Plaats een reactie