SUZE IN TUMBLE ‘N DRY EN LÖTIEKIDS

Regelmatig krijg ik de vraag welke kinderkleding merken mijn favoriet zijn. Ik antwoord dan meestal, heb je even? Om dan vervolgens stil te vallen omdat ik niet weet waar ik beginnen moet. Wat een luxe probleem! Sorry hoor. Het zijn er nogal veel, en er zijn zoveel geweldige kindermode merken! Ook het Spaanse Lötiekids maakt me ieder seizoen weer enorm blij. Keer op keer word ik enthousiast van dit merk. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar juist ook de combinatie van de zachte stoffen, de goede kwaliteit én de prijs, daar word ik blij van. Lötiekids is eigenlijk maar een ‘klein’ merk, het assortiment is heel erg gefocust. Maar op de één of andere manier krijg ik iedere keer zo’n gevoel, dat ik het liefst de hele collectie in huis zou halen. Misschien is ‘t omdat het Spaans is? Ik weet het niet, ik ben gewoon fan. Suze draagt een groene Lötiekids legging (unisex) met daarop een knalgele sweater van Tumble ‘N Dry. Vrolijke en fijne outfit!

Klik hier om meer van Lötiekids te zien
Kindermodeblog kinderkleding kindermode meisjes Tumble 'n dry gele trui door Nienke van Denderen Fotografie-2

Kindermodeblog kinderkleding kindermode meisjes Tumble 'n dry gele trui door Nienke van Denderen Fotografie-11

Kindermodeblog kinderkleding kindermode meisjes Tumble 'n dry gele trui door Nienke van Denderen Fotografie-3

Kindermodeblog kinderkleding kindermode meisjes Tumble 'n dry gele trui door Nienke van Denderen Fotografie-15

Kindermodeblog kinderkleding kindermode meisjes Tumble 'n dry gele trui door Nienke van Denderen Fotografie-12
Klik hier om Lötiekids te shoppen

Wat vind jij van dit merk?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,

Plaats een reactie