PEPPER IN QUINN + FOX


Door: Bonnie

Een tijdje geleden schreef Free een blog over het nieuwe kledinglabel Quinn + Fox. Net als vele moeders met mij was ik meteen super enthousiast. Mijn eerste reactie.. Wat een geweldig merk! En de tweede.. Hier MOET Pepper iets van hebben. Dus daar begon mijn zoektocht..

Helaas was het op dat moment alleen te koop in Amerika en hoewel ik best wat risico’s qua online shoppen neem ben ik voor de grote landen aan de andere kant van de oceaan altijd een beetje huiverig. Want het zou zomaar kunnen dat zo’n broekje of shirtje ineens een paar tientjes meer kost met alle invoerkosten. Dus besloot ik met mijn vele geduld 😉 nog even te wachten. En ja hoor.. niet veel later kwam daar het verlossende berichtje mijn mailbox binnen van Spruit kinderkleding. Meteen aan het mailen gegaan en een paar weken later viel het pakketje op de mat. Ow wat ben ik blij!

Ik heb lang getwijfeld wat het ging worden. Zo’n leuk shirtje of toch een van die geweldige baggy broekjes. Uiteindelijk is het Pepper zelf geweest die de knoop heeft doorgehakt en hebben we gekozen voor de zwarte ’Harem Drop Trousers Bandit Bear’.

Het leuke is dat de broekjes met de opdruk voor én achter te dragen zijn. Alle items zijn gemaakt in California. Het zijn allemaal limited editions met subtiele verschillen. Dit maakt Quinn + Fox uniek. En dat willen we allemaal toch zijn?!

QUINN+FOX#5

QUINN+FOX#8

QUINN+FOX#1

QUINN+FOX#3

QUINN+FOX#2

Klik hier om Quinn + Fox te shoppen

Wat vind jij van dit merk?

Tags:

Plaats een reactie