STELLA MC CARTNEY + 25,- KORTING


Stella McCartney is een designer waar je U tegen zegt. Ieder seizoen komt deze succesvolle mode onderneemster met een prachtige dames collectie, maar ook voor kids komt ze met een kinderkleding collectie waar we enorm blij van worden. De collectie voor hippe kids kenmerkt zich door opvallende speelse prints die altijd origineel zijn. Eenvoud maar met bijzondere details en ook nog eens in perfecte kwaliteit. De kinderkleding van Stella McCartney is niet goedkoop, maar wel super bijzonder!

De nieuwe zomercollectie van Stella McCartney bij Littlefashionaddict ziet er ook weer prachtig uit! En ook voor babies hebben ze de leukste items! De nieuwe collectie heeft eigenlijk voor ieder wel wat wils. Leuke opvallende jurkjes en shirtjes, maar ook met een jeans of een fleurig short kom je bij Littlefashionaddict goed weg. Mijn favorietjes? De kruip pakjes en jurkjes met dino print. Maar kiezen is moeilijk. Erg leuk allemaal!

Ga snel naar LittleFashion addict en oordeel zelf

KORTING! Vandaag én morgen (t/m 29 april dus) krijg je bij Littlefashionaddict maar liefst €25,- korting op een besteding vanaf €125,- op alle kinderkleding, badmode en pyjama’s. Kortingscode = spring25

smk-portrait_500x535

stella

unnamed
Klik hier om naar Littlefashionaddict te gaan

Wat vind jij van Stella McCartney Kids?

 

Tags:

Plaats een reactie