STELLA MCCARTNEY COLLECTIE


De webshop voor hippe online kinderkleding “Little fashion addict” verkoopt prachtige kindermode en accessoires van verschillende mooie merken als Aden+Anais, Bobo Choses en Simple Kids. Ook verkoopt deze geweldige webshop het merk Stella McCartney en toen wij de collectie van dit merk zagen waren we direct verkocht. Wouw! De wintercollectie is ontzettend leuk en divers; van stoere jasjes en mooie truien met gekke prints tot romantische rokjes en schattige jasjes. De nieuwe Stella McCartney kids wintercollectie heeft het allemaal! Op de babyshirtjes staat bijvoorbeeld een schattige konijntje die je kleintje zo aan kan samen met de lieve schoentjes waar het leuke konijntje weer op terug te vinden is! De jongenscollectie is ook erg gaaf: jouw stoere zoontje zou bijvoorbeeld echt wel gezien willen worden met een coole roofvogel trui en gekleurde broek. Wij van kindermodeblog worden helemaal blij van de t-shirts met print, zoals het witte t-shirtje met de poes. Het witte jurkje met blauwe hartjes vinden wij super cute! De collectie is niet goedkoop maar met een kledingitem van Stella McCartney maakt je zoon of dochter wel de blits! Welk item zou jij voor je kindje shoppen?

Klik hier om de collectie van Stella McCartney te bekijken

Screen-shot-2014-07-31-at-15.14.50 Screen-shot-2014-07-31-at-16.45.27

Klik hier om te shoppen bij Little Fashionaddict

Wat vinden jullie van Stella McCartney?

Tags: ,

Plaats een reactie