KINDERKLEDING REVIEW: JUUL OP HAAR ‘FIRSTBABYSHOES’


Door: Frederique, mama van Juul

Kennen jullie dat probleem ook? De eerste schoentjes voor je baby? Mijn dochtertje Juul is 11 maanden en begint zich overal aan op te trekken. Voordat ik het weet zet ze haar eerste stapjes. Om daarbij een handje te helpen ben ik opzoek naar schoentjes. Een enorme uitdaging. Want ik zoek niet alleen schoentjes die er leuk en schattig uitzien, maar ook die voldoen aan een hele hoop eisen; goede kwaliteit, soepel/buigzaam, voldoende groeiruimte voor de kleine teentjes en die geen kleine decoratieve details hebben die door onze kleine alleseter doorgeslikt kunnen worden.

Zo werd ik getipt voor een review op Kindermodeblog over een nieuw Pools merk: ‘My first baby shoes’. De schoentjes zijn gemaakt van super zacht en soepel leer. Dit zorgt voor extra groeiruimte voor de voetjes! Ideaal dus! Het zijn buigzame en flexibele schoentjes waar ze goed mee kan kruipen. Doordat er van binnen elastiek in zit, is het makkelijker om de voetjes van Juul erin te schuiven. Juul heeft nu al last van een hoge wreef. Je zou denken hoe kan het, waardoor ze nu al veel schoentjes in haar kast heeft staan die ze helemaal niet aan kan (Tot grote teleurstelling van moeders, want dan heeft ze dus toch mijn voeten). Bij ‘my First baby shoes’ is nagedacht over een perfecte pasvorm. De achterzijde van de schoentjes is zelfs voorzien van een labeltje waarmee je ook de hak van het voetje eenvoudig in het schoentje kunt schuiven. Heel slim dus.

‘My First baby shoes’ zijn in verschillende designs verkrijgbaar, je kunt ze dus helemaal zelf samenstellen! Er zijn meerdere kleuren leer verkrijgbaar en je kunt zelfs twee verschillende kleuren in één schoentje verwerken. Kies de kleur veters en je hebt een customized babyschoentje! Ben je de kleur veters beu dan wissel je ze toch gewoon en heb je weer een totaal andere look. Voor ieder wat wils dus. De naam ‘my First baby shoes’ voldoet aan haar verwachtingen, absoluut. Het model dat Juul nu draagt is lekker hip en de veters knallen eruit. Een echte opvaller.

Klik hier voor meer modellen van ‘My First baby shoes’

MFBS 3

MFBS 4 (1)

MFBS 1 (1)

foto 4 (3)

foto 3 (4)
Klik hier om naar de website van My First Babyshoes te gaan

Wat vind jij van deze slofjes?

Tags:

Plaats een reactie