FASHIONABLE ORANJE OP KONINGSDAG


Het klinkt nog steeds een beetje onwennig, Koningsdag. Maar bijna is het zover, de eerste Koningsdag staat voor de deur. De dag waarop zo’n beetje heel Nederland in het oranje de straat op gaat. Oranje is gelukkig ook nog eens een mode kleur, dus je kunt lekker fashionble de straat op! Om je alvast een beetje in de stemming te brengen, heb ik wat oranje inspiratie voor je. Nanna draagt een superleuk ‘Koningsdag’ shirtje van name it met een funny hondje erop. Dit shirtje is speciaal voor Koningsdag gemaakt en daarom extra aantrekkelijk geprijsd. Maar wat mij betreft kun je dit shirt de rest van de zomer nog door dragen, want oranje is hot! Nanna draagt het shirtje op haar zwierige Molo rok, met haar knal oranje Mees jas erop. Ik zeg, Oranje boven!

Klik hier voor meer details van het konings shirtje

1

5
2

3
Klik hier om het shirtje direct te shoppen

OF klik hier voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt

Wat vind jij van dit shirtje? Gaan jouw kids ook helemaal in het oranje op Koningsdag?

Plaats een reactie