Inspiration: fashionable oranje


Vorig jaar kwam ik op de valreep met oranje inspiratie. Beter laat dan nooit natuurlijk, maar toch ben ik dit jaar n√©t ietsjes eerder en zal ik het maar niet op het aller-allerlaatste moment laten aankomen. ūüėČ ¬†Gelukkig is dat ook niet zo moeilijk want in tegenstelling tot vorig jaar, is de kleur oranje helemaal hot en trendy in 2012! Maar er zijn meer redenen….Het aanschaffen van fashionable oranje is namelijk meerdere vliegen in √©√©n klap slaan.¬†Ik verzeker je, dit kledingstuk zal niet ongedragen in de kast verdwijnen…..
Dit jaar draag je oranje:
1: tijdens de leukste feestdag van het jaar (30 april)
2: tijdens het EK voetbal
3: tijdens de Olympische Spelen
4: gewoon, omdat het hot en trendy is!

 

Kixx online heeft een leuke oranje pagina. Heel handig, ze hebben al hun oranje items geselecteerd op één pagina, dus je hoeft niet te zoeken. Bovendien krijg je óók nog minimaal 20% korting op elk item. Uiteraard heb ik mijn favorietjes alvast geselecteerd:

Klik hier om direct te scoren!

 

Oranje_kinderklding_kixx_korting

 

Oranje_kinderklding_kixx_korting

 

Oranje_kinderklding_kixx_korting

Oranje_kinderklding_kixx_korting
Klik hier om naar de oranje pagina van KIXX te gaan

Heb jij al oranje gescoord?

Tags: , ,

Plaats een reactie